25 juni  Sommaren är här och årets första föl blev en hingst e: Klarkur och u : Gigja 
Han ska heta Valentino från Åsbogården 
Vi är ett stort gäng inackorderingar nu på gården och det är jätteroligt att så många vill hålla till här. 
Ridlektioner och kurser fortsätter även i sommar även om ridskolan tagit en liten paus nu . Vi startar upp igen 17 augusti! 
Nyhet ! Boka gärna vårat mysiga weekendhus för ditt gäng . Välj själv om du vill rida din häst på ridlektion eller om du endast vill komma ut och byta miljö och använda ridhus och ridbana för egen del . Kontakta Anna för mer pris och info 


27 januari- 2023
Nytt år och nya möjligheter! 
Många fina saluhästar har de senaste veckorna kommit in till stallet ! Några har redan hittat nya ägare ! 
Vi startade ridskolan igen 18 januari! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec odio. Quisque volutpat mattis eros. Nullam malesuada erat ut turpis. Suspendisse urna nibh, viverra non, semper suscipit, posuere a, pede.

12 augusti 

Mycket händer på gården ! Vi har blivit fler inackorderingar och mixen med stora dressyrhästar , hopphästar och westernridning är fantastisk! Islandshästarna håller majoriteten men det är roligt med utbytet man har av varandra från våra olika discipliner. 


15 oktober är det dags för Åsbomästerskapet 
För 3:dje året i rad kör vi denna roliga ridhustävling där alla är välkomna ! Fina priser och mysig stämning ! Varmt välkomna !!!


10 juni Grattis till fina föl efter våran Klarkur!!
3 fina ston har kommit

5 maj

Äntligen är ridbanan öppen igen efter en lång vinter ! Nu varvar vi träningar på ridbana och ridhus och skogen efter väder!

5 mars Hundkurs 

Härlig dag med 7 hundar med sina ägare som tränade för den fantastiska instruktören Mia Wikstrand från MinoMax Hundskola . Så kul att använda ridhuset till hundarna också .

13 dec Luciadagen! Vi hade en fantastisk jul i stallet dag den 12 dec ! Många människor som kom och såg julshowen! Alla fantastiska inackorderingar som ställde upp och red i tåget ! Töltkadrilj bjöds det på av mina duktiga ungdomar! Detta blir absolut ett återkommande evenemang. 

4 dec

Vi bygger nu med hjälp av Maskincompaniet vårat nya gäststall på gården ! 
Ett utestall med 6 boxar där alla som kommer på kurser och lektioner kan låna till sin häst ! 
 Vi erbjuder och bed & box . Så är du på väg någonstans och behöver mellanlanda med din häst så finns det möjlighet att hyra box och även att inkvartera sig själv med familj i vårat mysiga gästhus med 8 bäddar . Kontakta Anna för mer info !

18 oktober 

Vilken lyckad tävlingsdag det blev Åsbomästerskapet 2021! 


Fina ekipage , strålande sol , massor av gott fika , försäljning från Karin Åberg och även en fin loppis i timmerbyggnaden . 
Åsbomästare 2021 blev Wilma Andersson på Isidor från Västanåsen i ungdomsklassen och Sara HöglIng på Vinur från Smara i vuxna . 

Fantastiska sponsorer har vi haft och vi vill tacka dem alla !! Hööks , Agria , Sommare Profil, Distriktsveterinärerna, Karin Åberg, Engeltofta , Helt Enkelt , Sören Thyr AB , C24, Hållnäs gräv och transport, Anna Åhsberg , Wollertz . Tusen Tack

Välkommen till Åsbomästerskapet 2021 !!!

16 oktober Första start kl 09.00

Incheckning 15 okt mellan 18-20 till Anna på mobil 070-2866392
Skicka vaccintyg och ryttarförsäkran på din häst . 

Parkering på angiven plats . Framridning : Ridbanan  ( Max 8 ekipage samtidigt) och ovalen ovanför parkeringen runt hagarna . Ej ridning på vägen utanför ridhuset mot byn . 


Försäljning : Karin Åberg sadlar.se finns på plats. 
Fika vagn med toast , korv och fikabröd . 
Loppis i timmerbyggnaden med diverse ridutrustning, inredning mm . 
Varmt välkomna till en härlig dag på Åsbogården!
11 mars Snart Vår !!

Även om vintern ej riktigt släppt taget så kommer våren närmare ... 
Covid - 19 som styr samhället just nu är tröttsamt men jag är glad av vi har hästarna och faktiskt känns det just i mitt jobb som att efterfrågan på att rida , köpa häst har aldrig varit större ! 


Jag har kurser regelbundet både hemma på gården men är även ute en del påolika ställen i Sverige ! 


Nyhet hemma på gården ! Boka din egna skräddarsydda weekend . Bo i vårat weekendhus med spapool . Ta med din egna häst eller låna här på gården . 
Kom med förslag hur du vill lägga upp det med ridlektioner, clinc och teori . 
Kontakta mig via mail för mer info och pris . 
Minst 3 pers och Max 8 pers 

21 januari 2021 

Vintern är här på riktigt ! Nu njuter vi av vårat ridhus men även av träning i härlig snö . 
Många saluhästar har redan hittat nya hem och nya kommer in hela tiden . 
Kurser och weekendläger läggs ut löpande . 
Varmt välkomna till oss !!

21 nov 

Ridkurs med duktiga och pedagogiska instruktören Fredrik Rydström. Mycket bra och givande dag för alla som var med . 
Härligt att vara i ridhuset då ovädret härjade utanför ! 

Åsbomästerskapet 2020

31 oktober Idag gick Åsbomästerskapet av stapeln ! Det är första gången vi anordnar en tävling på gården och med det invigde vi vårat fantastiska ridhus ! 
Fina prestationer, härlig stämning och framförallt otroliga funktionärer som gjort att tävlingen flöt på fantastiskt bra ! Det här kommer vi att göra igen !!! 
Resultat kommer ! 

5 oktober 

Hösten har kommit på riktigt!!
Julia tävlade på Jarnhestur s KM med Klarkur och Ingi ! 
Det blev mycket lyckat med 2 klubbmästar titlar med våra 2 snygga killar e : Toppur fra Audsholtshjaleigu! 

27/8 Hösten är här!!
Efter en varm och intensiv sommar med kurser , ridläger så känns det skönt att hösten kommer igen!  Ridhuset blir härligt att kunna gå in i när vädrets makter visar sig ! 
Weekendläger kommer att fortsätta hela hösten. 
Det finns även möjlighet att boka ett eget ridläger med kompisgänget!

29 juni  Sommaren är här på riktigt ! Vi har i helgen som varit haft en lyckad tävlingskurs med 11 entusiastiska ekipage ! Julia och vackra Idja ( på bilden ) var också med och tränade lite . Ridskolan fortsätter hela sommaren på onsdagar och varannan söndag . Hingstarna Godi och Klarkur tar emot ston hela säsongen!

Sommar på Åsbogården 

26 april Kvällsbild över vårat nybyggda ridhus och stallet ! 
I sommar kommer vi erbjuda möjlighet för små grupper , familj , vänner att komma och bo i vårat weekendhus , hyra häst och rida lektion eller uteritt . Man bor mysigt i vårat weekendhus 1 natt som är fullutrustat . Frukostkorg ingår . Ridlektion för Anna eller uteritt . 
Minst 2 pers Max 8 pers. Pris : 850:-/ pers . Välkommen!!

Valpar och Ridhus 

20 april Världen är upp och ner med det hemska viruset Corona. Här på gården lever vi i vår lilla bubbla och vi jobbar på som vanligt . Vi är alla friska. Vår fina tik Sallys valpar har blivit stora och snart är det dags att flytta till egna familjer . Ridhuset är klart

Ridhus 

2 mars Ridhuset är på väg att bli helt klart . Ridhuset är över förväntan och det känns som en dröm fortfarande!!! Gården blir fulländad och det känns fantastiskt att vi har bott här i 7 år nu

24/1 - 2020 Ridhuset är påbörjat !! Äntligen går en dröm i uppfyllelse!!

24 januari - 2020 Vi bygger nu ridhus! Maskincompaniet med Ola Hidgård i spetsen sätter nu upp ett ridhus av märke Tectum åt oss här på gården! Det är spännande att se hur det byggs dag för dag! 

20 april
På Åsbogården finns inte bara islandshästar. Julia har även hoppning som sitt stora intresse. Hon rider för Gävle Ponnyklubb och tävlar sin C-ponny Robe Rena. 14 april var Julia och tävlade i Västerås på Hamre Gård . En 2:a placering i L:C kammade de hem.
På gården börjar snön och is försvinna och våran gård kommer äntligen fram efter denna långa vinter . Många saluhästar finns hemma. Även några av gårdens egen uppfödda hästar finns till salu. 
2 Feb
Vintern är här på riktigt med mycket snö och kyla! 27 januari var vi iväg på ridhustävling med nästan hela stallgänget! Många duktiga prestationer blev det ! Julia vann med sin Idja frá Strytu och fick även feather prize för fin och mjuk ridning . Mycket roligt!! På bilden syns vår nya stjärna Klarkur frá Strytu, hingst 6 år e: Toppur frá Audsholtshjaleigu. Klarkur är min egna uppfödning och ska visas i år på bedömning och kommer i sommar ta emot ston hemma på Åsbogården. Varmt välkommen !!
31/12 - GOTT NYTT ÅR ALLA KUNDER OCH VÄNNER!! VI SES 2019!!!!.
 Bilden är från julmimngelkvällen 15/12 när Julia och Ronja gjorde en fin uppvisning på hästarna Ingi och Mori!
24 okt 
Hösten är här på riktigt och kylan är på väg. Planerna på ridhus här på gården är i full gång tillsammans med alla andra projekt! Många inackorderingar finns nu på gården och just nu är det kölista in till stallet. Känns mycket roligt .
Fina saluhästar passerar hela tiden och de komm r in och hittar fina nya ägare.
Mina egna ridhästar känn mycket fina och under hösten har vi haft instruktör Fredrik Rydström här som har varit en stor tillgång för min träning. Jag rider även enstaka pass för Johan Häggberg när det ges möjlighet . Mycket givande att hålla efter att utveckjla sin egna ridning och nästa år ska jag ut på tävlingsbanorna igen och kanske inte döma lika mycket tävlingar som iår.
Ridskolan rullar på måndagar och onsdagar och årets sista dagskurs är nu inplanerad 17 nov.
Några platser finns kvar.
20 augusti
Hösten närmar sig och luften är klarare. På tävlingen 18 -19 aug tävlade Julia våran Idja frá Strytu för första gången och det resulterade i vinst i V5 junior. Idja är ett mycket lovande 7- årigt sto som är mamma Ann-Catrine ´s uppfödning från Island. Idjas är e: Sveinn Hervar frá Thufu.
Kurser fylls på och det är stor efterfrågan . Planen mot ridhus håller i sig och vi hoppas ska kunna starta i vinter med bygget.
Saluhästar och träningshästar är hela tiden på ingång. Uppbokat med saluhästar och träningshästar t om Oktober så fr om November kan jag åter igen ta emot saluhästar.
Weekendlägren blir snabbt fulla och även kurserna vi haft med duktiga instruktören Fredrik Rydström.
4 juli
Sommaren forsar fram och vädret är fantastiskt förutom att lite mer regn skulle behövas på alla grödor. Min hö bonde jobbar på för att kunna tillgodose mitt behöv av hö i år.
Vi har haft flera fina saluhästar som redan passerat gården. Nedan sitter min Julia på Hnikar från Knutshyttan som fick ett nytt fantastiskt hem hos Anna & Nicke i Söderhamn.
Fler saluhästar finns inne och även betäckningsston till hingstarna. Godi har redan haft fler ston trots att jag inte längre marknadsför honom så talar hans avkommor runt om i landet vad kvalitet handlar om.. Jättekul ! Nästa vecka blir det SM för islandshästar i Romme! Julia tävlar våra uppfödningar Mori från Frötuna Gård e: Ofsi från Åsen och Olympia från Frötuna Gård e: Godi! Vi håller alla tummar och självklart ska jag dit och heja !!
Weekendlägren fylls fort och lite ströplatser finns kvar! Vår gästinstruktör Fredrik Rydström kommer 21-22 juli igen och trimmar oss lite . Mycket givande och kom gärna förbi och ta en kaffe och kika på kursen.
28/5 Sommar
sol och värme ! Många hästar är nu sålda , hittills i år har jag sålt 18 fina hästar . Nu under sommaren renoverar vi hagarna som blev förtstörda av vinterns framfart och planerar ridhusbygge till hösten.
Weekendlägren är mycket populära och fler och fler bokar egna datum med privata gäng! Jättekul !
Håll utkik på hemsidan då fler kursdatum är på ingång bla tävlingskurs och fler weekendläger...
23 april
Våra valpar växer och växer. De är nu 2 veckor gamla och är sagolikt fina.
Många saluhästar har hittat nya hem och hittills i år har 13 hästar sålts .
Fler saluhästar är på väg in...
Weekendkurserna har blivit mycket populära och många helger är nu uppbokade på privata sällskap som bokat .
14 april
Vi har nu labradorvalpar till salu!! 3 tikar och 2 hanar! Gul tik , 2 svarta tikar och en svart hane och en gul hane. Mycket välstammade föräldrar med A på höfter och armbågar. På bilden är mamma Doris som valp. Valparna är födda 10 april och är leveransklara v 23.
28 mars
Påsken är här och massor händer på gården!! Många saluhästar har passerat gården redan fast det bara är början av året! Förra året hittade 30 hästar nya hem genom Åsbogården . Jag tackar och bugar för förtrendet att förmedla era hästar. Kurser och weekends kommer att pågå hela året. Detta år är också planen ett ridhus på gården....
I början av april så väntar vår fina labradortik Doris(Something news mature cheddar ) valpar med Ingmos windsor. Gula och svarta valpar väntas. Vid intresse av valp kontakta Anna.
God Jul och Gott nytt år !!!
Tack alla kunder , elever , inackorderingar för detta år!
Jag vill också tacka alla hästägare som jag förmedlat hästar till under 2017! Jag bockar och bugar för erat förtroende! Ha en fin jul så ses vi 2018!!
16 okt
Många saluhästar inne på gården nu och många har även hittat nya ägare. Så roligt att kunna matcha häst och ryttare. Vi kommer även sälja några av våra egna hästar då trycket är stort på träning och försäljningshästar. Stora planer på ridhus är även på gång.... En av dem som blir till salu nu är fina stoet Stufa från Rumma som kan ses på bilden nedan...
Även 2 fina hingstföl e: Godi finns till salu.
20 sept
Hösten är här ! Vi har hela familjen varit på en underbar semester i Florida! Vi klarade oss undan orkanen som kom och åkte norröver . Semestern avslutades med 2 dagar i New York! Fantastiskt mysigt ! Nu är vi hemma igen och gården har fyllts på med ett gäng saluhästar! Allt ifrån unga individer som precis är inridna till tävlingshästar som gått SM. Varmt välkommen att även kika in på höstens kurser! Ridskolan går på lördagar och söndagar .
Julia har tävlat med sin ponny Raija och har även köpt ännu en ponny som heter Hayes Best , en vit D-ponny från Irland. Så nu kombinerar vi hoppning och islandshäst! Så kul!
10 augusti
En fantastisk sommar börjar gå mot sitt slut. Många saluhästar har passerat och hittat nya ägare. Det kommer in nya saluhästar i september. Kurser och weekend har varit mycket populärt det här året. Planering pågår nu för hösten och vinterns weekendkurser. Julia har tävlat både SM och Lag-SM med bra resultat. Ridskolan startar nu 12 augusti.
16 April
Påsken har nu snart passerat även om just idag faller snön över Åsbogården!! Förra helgen hade vi tävlingsläger med ett härligt gäng euntisiastiska ryttare och hästar! Vi startade på gården och avslutade lägret på ovalbanan i Högbo! Fler tävlingskurser kommer i slutet av sommaren. Många nya saluhästar har kommit in och många har hittat nya hem!
På bilden Brik från Vindäng med Julia i sadeln som nu har börjat träna pass!
Kurser och weekends rullar löpande på och boka gärna helgweekend i juni och juli där platser finns fortfarande.
20 Mars
Efter en härlig och avkopplande helg med Julia och mamma på Island är vi åter hemma igen! Älskar Island och tröttnar aldrig på att åka dit oavsett årstid! Den här gången hälsade vi på hos Audsholtshjaleigu där mamma har sitt fina sto Hrafntinna frá Holtsmula går. Hon är dräktig med Sveinn Hervar igen då vi gillar den kombinationen. Hemma på gården är det full fart med saluhästar och träningshästar!
Vårat nya weekendboende är klart och vi invigde det 3-4 mars med ett härligt gäng kursryttare!
Så varmt välkomna nu att boka in din egna weekend med kollegor och vänner.
Vi har 5 st sovrum så möjlighet att bo 10 personer finns.
Kurserna har snabbt blivit fulla nu så det gäller att hänga på!
Fler kurser kommer inom kort ut på hemsidan! 
18 Januari Nytt år och nya möjligheter!!
I år har Julia redan hunnit med att tävla sin connemaraponny i hoppning och det blev en clear round.
Vi kommer bygga ridhus i år i en befintlig byggnad här på gården och det ska bli så skönt att alltid ha möjlighet att komma under tak när vädrets makter sätter in.
Saluhästarna är på väg in igen och hemma nu finns min egna fina och mycket trevliga hingst(snart valack) Hreinn från Frötuna Gård till salu. Hreinn är 5 år nu och har blivit redo att lämna boet.
Ridkurser och weekendläger finns nu utlagt på hemsidan.
Det finns även möjlighet att boka en egen weekend med "sitt" gäng vilket många har nappat på i år.
Vårat weekendboende har blivit större och jag kommer även under året erbjuda bed & box för er som vill åka på semestertripp med er häst!
Så välkommen till ett spännande och händelserikt 2017!!!
23 dec  GOD JUL ALLA VÄNNER!!
22 okt
Idag har vi haft höststädning på gården och alla mina härliga inackorderingar har hjälpt till med städning i hagar , krattning mm. Vi har också satt upp 2 nya uteboxar som blir perfekt för gäster med hästar med sig.
Weekendlägret i oktober var som vanligt mycket lyckat med härliga deltagare så i november är det dags igen! En unghästkurs med markarbete etc är inplanerad till 6 nov.
Nytillskottet i familjen är connemaraponnyn Robe Rena 6 år från Irland som är min dotter Julias älskling. Julia brinner både för islandshäst och hoppning och efter många år tränande och tävlande på ponnyklubbens ponnier i hoppning har hon nu en egen hopponny i stallet.
En ny värld men mycket roligt tycker jag. Så nu i höst går jag grönt kort kurs som man måste ha som målsman till minderåriga som tävlar.
Min fantastiska Godi frá Audsholtshjaleigu har haft ett fantastiskt år med många ston i sommar och jag vill tacka er alla och önska er lycka till nästa år med de kommande fölen!!
17 sept
Nu är hösten här på riktigt och det har varit en intesiv höst med massor av ridlektioner , saluhästar mm. Ridskolan är igång och det känns toppen! Många fina saluhästar hemma och många som är sålda. Hreinn , min 4-åriga hingst har åkt på träning till Eyvi på Bärby!
Weekendläger blir det fler av , 7-9 okt är det fullt men jag har även ett läger i november.
Mina avelshästar och hingstar har varit på toppenbete i Sälja hela sommaren och kommer hem nu i oktober.
Imorgon blir jag 40 år och det firar jag med att resa till Florida i 10 dagar!
Sedan blir det hem att träna hästar igen! På bild Aleiga frá Strytu e: Toppur frá Audsholtshjaleigu Ägare: Ann- Catrine Åhsberg
29 juni
Massor händer på gården och tiden rusar iväg! Min fina hingst Klarkur från Strytu kom hem från Island i maj och är idag såld till en fantastisk köpare som kommer förvalta honom mycket väl! På bilden sitter jag på hans helbror Ingi frá Strytu , hingst 4 år .
Många fina hästar på gården till försäljning ! Allt från unghästar till färdiga lyxridhästar.
Närmast blir det kurs 9 juli som kommer bli den största kurs jag någonsin haft med hela 16 deltagare !!! Fantastiskt roligt och spännande!
Nästa kurs blir tävlingsläger 11-14 aug där både vuxna och ungdomar kommer delta. Några platser finns kvar...
16 april
Våren har kommit på riktigt till Åsbogården.
Hästarna byter till sommarpäls och snart känns det som att värmen kommer riktigt.
Ridskolan ökar hela tiden med antalet elever och det känns jätteroligt! Kurser kommer att hållas hela året men blir snabbt fulltecknade så boka din plats i tid.
Saluhästar finns hemma b la hästen jag sitter på här på bilden.
Weekendläger för tävlingsintresserade är bokat till augusti. Ni som vill vara ett eget gäng och boka en helg med mycket ridning , avkoppling och god mat är varmt välkomna att kontakta mig för mer info.
26 mars Påskafton
Startade dagen idag med att ha en härlig grupp med gubbar på ridlektion! Fantastiskt duktiga och utvecklas hela tiden. Mina damer som ridit lite längre red efteråt.
Härlig stämning i stallet med härliga inackorderingar .
Idag kom en ny saluhäst till gården. Viktoria åkte till ny ägare igår och jag önskar henne varmt lycka till i sitt nya hem.
Salusidan uppdateras hela tiden och fler saluhästar är på väg in.
Sorg har vi också haft då vår underbara bruna labradortik Selma tyvärr fick somna in på Ultuna djursjukhus den 7 mars , dagen innan hennes 3-årsdag. En misstänkt tumör hittades i hennes mage och det fanns inget att göra. Saknaden efter henne är olidlig.
Vår fransk Bulldogg tik Estelle fick 5 mars en fin hanvalp som heter Hero . Han mår bra och bilder kommer.
7 maj kommer det vara dagskurs på gården! Varmt välkommen!
1 mars
Hingstarna har nu fått skijlts från sina mammor och bildar nu en egen liten flock tillsammans med 3 2-åringar .
Sif och Gigja ska i gång och ridas och tränas . Fler hästar har blivit sålda m,en fortfarande finns det fina hästar till salu hemma!
Har fler fina ston hemma till salu och även en trevlig ridvalack på 9 år.
Kontakta mig gäna för mer info om hästarna!
Weekendlägret i mars kommer flyttas till april och kombineras ihop med tävlingslägret! Mer info kommer!!
På bilden 2 -åriga hingsten Asathor e: Svartur vom Hochwald u: Nanna frá Thufu
30/1 Härlig
saluvisningdag trots att isen lagt beslag på hela gården. Sådana här dagar saknar jag mina ridhus(ja jag hade faktiskt 2 på förra gården) Men hästarna skötte sig galant med duktiga Josefine Härdin och min lilla Julia i sadeln .
Planen på ridhus väger tungt nu när vädrets makter är svåra att rå på.
Många fina saluhästar är sålda och 2 blev sålda på visningen! Mycket roligt! Det har varit en rivstart detta år och det känns mycket lovande med flera fina saluhästar och träningshästar på väg in. Träningen av mina egna hästar känns spännande. Jag har fler fina unghästar som börjar växa tills sig och bli riktigt fina. Samba, Hreinn och min mammas 2 hästar Ingi och Isar är alla spännande kort. Min Gigja e: Godi som bedömdes och sedan fick ett mycket fint föl e: Vaki från Österåker ska in i träning igen och det ser jag fram emot.
Tävlingsläger och Weekendläger står på tur så varmt välkomna att anmäla er! Det finns några platser kvar!!
2016 är här!!! 2/1
Nu blickar vi framåt! Vi har haft ett fantastiskt 2015 och nu blir det ännu bättre !
Jag sålde i slutet av året min fantastiska uppfödning Stormur från Frötuna Gård 5 år till Tanja i Östersund. Det känns mycket bra trots att det svider lite när man inte har tiden själv att förvalta en sådan fantastisk häst men ibland måste man prioritera. Med många hästar som är på tillväxt och med många saluhästar och träningshästar så räcker inte tiden alltid . Det ska bli roligt att följa hans utveckling.
SALUHÄSTVISNING 30/1 KL 14
 blir första stora evenemanget på gården. Hästar i olika åldrar finns till salu på gården . Fika finns att köpa . Välkomna att komma och mingla och prata häst!!
27 dec
God fortsättning och ett riktigt Gott nytt år önskar vi alla kunder och vänner och alla andra också!
Vi har fått 2 nya familjemedlemmar som heter Doris och Molly.
De är labradorvalpar och de kom till oss 20 dec!
Många hästar finns på gården och vi hade 12 dec en mycket lyckad lucia uppvisning. Nästa år ska vi utöka programmet! Fullt med bilar och parkeringen räckte inte till! Tack alla som ställde upp i luciatåg och kadrilj.
Ridskolan startar igen 18 januari så varmt välkomna att anmäla till grupperna!
Saluhästar finns hemma och fler kommer så 30 januari tänker jag ha saluhästdag här på gården! Mer info kommer!
1 dec
Äntligen gård det mot jul!! Älskar att pynta stallet och just nu förbereder vi lucia firande 12 /12 kl 15 på gården!! Vi kommer att ha kadrilj, försäljning av fika , barnridning och öppet hus i stallet så man kan gå runt och gosa med hästarna!!
Ridskolan har lite uppehåll nu men startar igen 18 januari!! Ridgrupper finns att se under fliken ridskola! Nytt för 2016 blir kill/gubb gruppen som startar.
Ridkort 10 ggr kostar 1800:- för alla grupper.
Ridskolan håller på året om.
Glöggritter går att boka med 1 timmes ridning och kaffe/glögg och skinksmörgås efteråt!
Jag kommer nu att sälja av en del av mina egna hästar då jag har några för många ... så letar du lovande hästar kika gärna in på salusidan eller slå mig en signal då jag även har några fler spännande som kommer....
3 oktober
Härliga höstdagar har fyllts med mycket hästar och träning. Unghästarna (3 1/2 åringarna ) är i inridningsfasen och det är spännande och kul att se hur de utvecklas.
De lite äldr hästarna tränas lite lugnare nu när hösten kommit och hästarna börjar komma ner i varv. Julia tränar på och har även varit ute och tävlat min "gamla " heta Hrynjandi -dotter Halastjarna. Julia tävlade på Jarnhesturs KM och det blev en 8: nde plats på första tävlingen ... Inte illa!
Saluhästar kommer och åker . Hittills i år har jag sålt och förmedlat 25 hästar. Nästa år kommer några av mina egna bli till salu då jag inte hinner rida alla ridhästar jag börjar få.
Gården har utvecklats fantastiskt och jag har nu 14 inackorderingar. Otroligt roligt med alla som vill vara här och planerna på ridhus börjar bli starka nu.
Sista weekendlägret för året blir 16-18 okt så passa på att hänga med på ett mysigt läger med ridlektioner , god mat och mycket hästsnack.....
Bild 1 Julia 10 år på Halastjarna frá Litlu Brekku 19 år på Jarnhestur KM -2015 . Bild 2 Julia på Isar , 5 år och Josefine på Idja ,4 år.
16 Aug
Intensiva veckor har det varit här på gården men mycket roligt!!
Ett härligt weekendlägher startade upp augusti då 10 glada damer och tjejer kom med sina hästar för ridlektioner och kocken Per´s gourmetmat i 3 dagar! Nästa läger är 2-4 okt och nu har en spapool kommit till gården som blir skön att krypa ner i efter ridpassen!
Julia har varit i Skåne och tävlat lag SM med sin häst Mori, det blev en sjätte plats för Jarnhestur laget! Stort Grattis!!
Jag och mitt fantastiska sto Svarttinna(bild) har debuterat i Gaedingakeppni på Eir ´s SM Kval i Heby och det blev mycket lyckat och poängen blev 7,92. Sånu ska vi träna vidare och även herr hingsten Godi ska få testa denna gren!
Godi betäcker de sista stona för säsongen nu sedan ska vi dra igång vår träning mer.
Många fina hästar är på ingång för försäljning och träning.
21 juli
Sommaren rullar på och just nu har vi ett härligt gäng tjejer här på ridläger/träningsläger.
Saluhästar kommer in och åker . En del hinner knappt ut på hemsidan innan de är sålda , jättekul att efterfrågan är så stor.
Godi har många ston och en del är dräktiga och klara och på väg hem.
I år kommer jag att betäcka 3 ston, alla med Godi.
Augusti lägret är fullt och nästa weekendläger blir 2-4 okt. Varmt Välkomna!!
På bilden rider Julia sin favorithäst Brik från Vindäng ... Anar att dessa två kommer synas på tävlingsbanorna framöver...
2 juli
Sommaren är här på riktigt!! Alla 4 föl har kommit och den sista som kom blev ett sto!! Lilja från Åsbogården ska hon heta.
Full verksamhet är det här med många hästar som kommer på försäljning och många kommer och bor här. Inackorderingsplatserna är fulla . Det är 13 inackorderingar plus några i lösdrifterna. Ett härligt gäng som umgås och trivs i stallet!!
Rust och förbättringar pågår också naturligtvis hela tiden! Godi har ett helt gäng ston på betäckning och fler kommer! Jättekul!! I höst är planen att Godi ska få tävla lite Gaedinga med mig i sadeln!
Till hösten blir det kurser och weekendläger ! Spapool är på ingång så mina damer och herrar efter en lång dag i sadeln ska kunna koppla av och mjuka upp musklerna .
Ridskola pågår , vi har endast uppehåll om vädret inte är bra för hästarna då ställer vi in.
Semestertripp till Gotland blir det lite senare i sommar för mig , Andreas och barnen.
15 maj
Härligt att sommaren börjar närma sig!! Weekendläger startar idag och vackra Gigja från Frötuna Gård födde idag ett mycket fint hingstföl e: Vaki från Österåker . Gigja bedömdes förra året ned en mycket fin bedömning och efter föltiden är tanken att hon ska bli min tävlingshäst. 20april fölade även Sif och även hon fick ett mycket fint hingstföl e: Godi.
Stallet är fullt av hästar. Mina härliga inackorderingar huserar i stallet och saluhästarna avlöser varandra.
Weekendlägren är populära och jag kommer utöka med fler under året .
19 Mars
Våren har kommit till oss!! Tussilago har visat sig och även om man väntar på ett bakslag med snö så känns det på hästarna att det är vår i luften!! Underbart!! Många saluhästar finns hemma på gården och det är stor efterfrågan! Fina Frenja är såld till Mia som också blev kvar här som inackordering! Varmt välkommen till gänget!!
Nästa weekendläger är i maj och det finns några platser kvar!
Godi tar emot ston från 1 maj så varmt välkommen med ditt sto till bästa hingsten!! På bilden är Audna som är ett 4 årigt sto efter den välkände hingsten Jor frá Kjartansstadir. Audna är till salu.
2 Mars
Den här helgen har det varit tävlingsläger på gården. Ett härligt gäng ryttare med sina fina hästar har pratat , drömt och ridit tävlingsprogram b la. Vi avslutade lägret på ovalbanan i Högbo och hade en mycket fin förmiddag där . Otroligt rolig helg som varvades med ridning , teori och som vanligt på alla weekendläger gourmetkocken Per Engström´s goda mat eller vad sägs om blåmusslor som förrätt , oxfile och hasselbackspotatis som varmrätt och pannacotta med hallon och riven choklad som efterrätt! Vi är lyckligt lottade som har Per på gården som förutom sitt stora matintresse även snickrar och agerar vaktmästare åt mig och Andreas .
En mängd fina saluhästar kommer nu på löpande band in till mig så söker du något speciellt titta på salusidan men hör även gärna av dig då en del hästar inte hinner ut på hemsidan innan de är sålda.
Kurssidan är under uppdatering och nya kurser dyker inom kort upp...Vi ses och hörs snart igen!!
14 Feb
Alla hjärtans dag!! Tiden flyger iväg och det händer massor här på Åsbogården. Mina härliga inackorderingar som är här på gården är ett kanongäng och det är mycket roligt att följa dem på lektioner , tävlingar mm , många saluhästar är på väg in och en del har redan anlänt. Salusidan uppdateras hela tiden med nya fina hästar!! Sista helgen i januari var 4 härliga damer från mina gamla hemtrakter Örebro här på en weekend. Det var helt underbart med mycket ridning , god mat och en massa hästprat och lite vin...
Weekendlägren har blivit mycket populära och det går oxå bra att komma med förslag på helger om man vill dra ihop ett eget gäng.
I sommar blir det ridläger för barn och ungdomar! Mer info finns på Kurssidan!
Gott nytt år !!! Välkommen 2015!!!
5 januari   Många saluhästar finns hemma på gården och fler är på väg in.
Just nu har jag flera lovande unghästar i 4-5 års ålder som är startade och väntar på att komma vidare till ägare som vill fortsätta deras utbildning. Min gård börjar sakta men säkert komma iordning som jag vill ha den men jag har många planer och förbättringar som ska göras. Just nu byggs vindskydd till mina avelsston.
9 inackorderingar är i stallet och jag är mycket glad över att ha så god stämning i stallet som vi har med dessa härliga människor och hästar.
Första weekendlägret blir nu 30 januari och några platser finns kvar...
30 nov
1 advent och årets första julritt har varit! Mycket trevligt gäng och glada hästar som trivdes i kylan som verkar ha kommit nu. Fina Vikur har flyttat till nya lyckliga ägare i Söderhamn och stallet fylls nu på med fler saluhästar.
Träning fortsätter av unghästar och det ser mycket lovande ut!
Jag , Julia och mor har varit ner på Friends Arena och tittat på Horse Show. Fina hästar och rolig shopping!
22 nov
Mycket händer på gården och det går verkligen framåt med alla unghästar som just nu rids in . Vi har fått en ny inackordering som flyttat till oss! Varmt välkommen Ewa och Hera! Hoppas ni ska trivas hos oss!
Det är nu 9 inackorderade hästar och det är ett härligt gäng som håller till i stallet!
Finaste Vikur är såld och flyttar till sina nya ägare Anna och Nicke. Stort Grattis till en kanonhäst!
Till veckan kommer 3 nya saluhästar in ! Så håll utkik på hemsidan!
Nästa weekendläger är 30 jan.
Kurs 7 dec med jultallrik
Varmt Välkomna!
9 nov
Premiären på nya lägerlogin blev mycket lyckad! I helgen har 6 st taggade islandshästfrälsta varit här på kurs! Så roligt och man blir superpeppad att ha ett till läger. Lägerlogin är nyrustad och deltagarna trivdes framför braskaminen på kvällarna med ett glas vin. Maten står som vanligt fantastiska Per Engström för och det bjöds 2 tre-rättersmiddagra med bla lammstek , löjromstoast och massor av annat gott! Nästa läger är planerat till 30/1 - 1/2.

Veckan har varit händelserik och jag har själv även varit och ridit 2 dagars kurs för Magnus Skulasson som varit i Valbo. Jag hade mina " gamla tävlingsrävar" Svarttinna e: Nagli och
Halastjarna e: Hrynjandi med mig! Fick mycket nyttiga tips med mig så nu blir det träning och lite ridhustävlingar i vinter .
27 oktober
Weekendboendet inreds för fullt inför första weekendlägret 7-9 nov.
Vi kommer att erbjuda weekendläger fre-söndag varannan månad. fr om november.
Wekendlägren vänder sig till både dig med egen häst och till dig som vill låna någon av gårdens välutbildade hästar.
Ridlektioner varvas med teori och mycket god mat. På gården finns även gym och en mycket lugn och härlig miljö att vistas i. Många som besöker oss nämner lugnet som är här och vi som lever här glömmer ibland bort vilken avkopplande miljö vi bor i.
Weekendlägren kostar 2500:- inkl helpension för häst och ryttare.
Det går också bra att boka en egen helg , minst 4 pers max 8 pers.
Datum Weekendläger
7-9 nov
30/1 - 1/2
27/3-29/3
8/5-10/5
18 okt
Dagarna rusar iväg och nu börjar kylan smyga sig fram. Jag , mamma och Julia har varit en weekend till underbara Island. Vi har hälsat på våra hästar och vi fick även en pratstund med favorithingsten Toppur frá Audsholtshjaleigu(Se bild). Vi har två avkommor efter honom. Min 1-åriga hingst finns på Island och här hemma finns en 2-åring hingst efter honom.
Här hemma startar inridningen av 3 1/2 åringarna. De tre stona är Idja e: Sveinn-Hervar , Samba e: Godi , Tata e: Hrannar och valaken Stormur e: Godi.
I två veckor har jag förmånen att ha dukiga Josefine Härdin från realgymnasiet här på praktik.
Många av saluhästarna har hittat nya hem hos fina ägare. De har även kommit in några nykomlingar som snart kommer ut på hemsidan.
 Weekendlägret är nästan fullt , det finns 1 plats kvar i skrivande stund.
Nästa dagskurs är 22 november och 7 dec.
23 sept
Hösten är här!! 8 härliga inackorderingar har flyttat in och det är jätteroligt! Varmt välkomna!! Saluhästarna strömmar in och nu finns fina ridhästar hemma för försäljning!! Allt ifrån den klara välutbildade valacken till den som söker en yngre förmåga att utbilda själv. Vi all försäljning av häst hos mig medföljer ett valfritt kurstillfälle.

Lägerlogin är nu klar!! Bilder kommer! 7-9 November Inviger vi nya login med det första weekendlägret.
Det finns möjlighet att låna häst och naturligtvis ta med egen häst. Varmt Välkommen!!!
7 sept
Äntligen höst!! Min favoritårstid är här och mycket händer här på Åsbogården! Jag som tänkte ta det lite lugnare men så blev det inte! Ridskolan är i gång med fulla grupper . Tänkte bara ha en dag men har nu utökat till 2 dagar , tisdag 18.30 finns det fortfarande några platser. Kurs som närmar sig är 4 oktober där finns det några platser kvar...
Stallet har i sommar fyllts på med saluhästar utifrån och det har varit rykande åtgång om man får säga så. Några nya är på väg in denna vecka.
Jag har även ett gäng inackorderingar som flyttat in till mig nu på sensommaren och det är jätteroligt att det blivit sådant liv i stallet.
Vi rustar gården och många planer är igång... Drömmen är ett ridhus med kombinerat boende så jag kan ta emot elever från hela landet på weekendläger och kurser...

Inom kort kommer även en hemsida på min kennel som jag kommer starta . Raserna blir Fransk Bulldogg och Labrador Retriver.
Idag var vår fina bulldogg Estelle på sin första utställning som junior. Det blev omdömet very good och 4:a i klassen.
24 juli
Sommaren är verkligen här!! Hästarna har fått tillbringa en hel del tid i svalkan i stallet då hettan och broms är som värst.
Projekt i sommar har varit renovering och uppfrächning av stall och nu är den första delen klar!! Äntligen!! Så fantastiskt fint och fräscht blev det!
3 av mina ston är dräktiga och de är Sif , Dagstjarna och Gigja. Godi sköter sig som vanligt utmärkt som hingst . Bättre häst finns inte !
Vårat fina föl Asathor från Åsbogården växer så det knakar... Just nu går han med sin mor på bete hos vänner till mig.
Hingstarna har kommit hem från sitt bete och för dem börjar allvaret snart med inridning..
Saluhästar är på ingång och inom de närmaste veckorna kommer salusidan uppdateras då fler fina hästar är på ingång.
Dagskurs augusti och rdskolan smyger igång augusti. En grupp finns det platser kvar i .
Popoulärt har varit 10 ggr kort där du väljer när och hur du vill rida. De är inte tidsbundna så du bestämmer själv när du vill rida!
I Augusti börjar vi även med femkamp för grupper som företagare , vänner , möhippa mm.
Ridning , femkampsaktiviteter och grillat med fika efteråt.
Varmt Välkomna till Åsbogården!!
Midsommardagen-2014
Mycket roligt händer på gården med hästar och allt. Min uppfödning Gigja från Frötuna Gård e: Godi frá Audsholtshjaleigu u: Fold frá Saudarkroki har blivit avelsbedömd! Eyvindur Mandal Hreggvidsson bedömde Gigja på Sundbyholm ,Esklilstuna 4 juni och hon en mycket fin bedömning på totalt 7,81 som fyrgångare ! Gigja fick hela 8,37 på exteriör och 7,44 på ridegenskaper med totalt 7,81. Stolt uppfödare och ägare är jag nu! Gigja är dräktig med Vaki från Österåker.

Stallet är nu nytvättat och målning är det som väntar härnäst.
Många hästar är ute på bete , bla mina ungston som bor i Heby över sommaren.
Jag har varit till Åland och dömt tävling och det är allt roligt att komma utanför Sverige och möta nya islandshästmänniskor!
4-6 juli är det weekendläger på Åsbogården! Skynda dig att anmäla , det finns någrta platser kvar!
12 Maj
Fantastiska Lord Alladin är nu såld. Min första frieseruppfödning har nu flyttat till nya ägarna Jonas och Hedi i Värmland. Stort lycka till och grattis till en fantastisk indvid.
Här på gården har fikarummet fått sin nya dörr , tillverkad av bäste Jesper . Fikarummet och butiken är nu färdigrustat och det känns mycket skönt. Nu pågår stängning av hagar mm. Nästa stora projekt är boende som kommer byggas på stallet.
Jag har några hästar till salu men det mesta har blivit sålt. Det finns däremot jättefina 2-åringar till salu.
Julia har varit ute och tävlat med sin Mori och knep en 4:de plats i T8 på jarnhesturs tävling.
2 Maj
Oj vilken start på detta år!!! Jag har sålt alla mina försäljningshästar 1 månaden de stod här så nu är det ganska lugnt i stallarna! Mina fina egna uppfödningar som är startade har också gått i väg till kanon köpare! Rust och utveckling av gården går vidare och det är så spännande!Har haft kurs 1 maj med härligt gäng ryttare och nu 29 maj väntar nästa kursdatum då inriktning även kommer ligga på ledarskap. Mer om kursen finns på kurssidan.
Jag har fortfarande några flotta lovande unghästar som är till salu till rätt köpare.
28 Mars
Våren är här!!!! Äntligen är våren och värmen här! Jag har sålt många fina hästar både åt kunder som haft sina hästar här på försäljning och även mina egna pärlor så som underbara Mani som flyttat till Jämtland och fina flotta Fengur som flyttat till Heby! Stort lycka till med era fina hästar som varit mina trognaste arbetskamrater i många år..
Tävlingssäsongen och betäckningssäsongen börjar närma sig och Godi har redan börjat fått bokningar. I år tar han emot 10 ston hemma på Åsbogården då han även ska tävlas.
Trollstigarna runt Åsbogården inbjuder till många fina turer och jag varvar träningen på banan med träning i den fantastiska naturen.
Uppskattad tävlingskurs hade vi i början av månaden och nu börjar första weekendlägret närma sig.
Varmt välkommen på kurser , lektioner och turridningar!!
12 Februari
Stor efterfrågan på saluhästar här på Åsbogården och även många hästar som kommit in för försäljning. Jag har flera fina familjehästar som även passar för lättare tävling inne för försäljning nu. Fina Miljon har flyttat till sin nya ägare Maria i Falun och jag önskar er stort lycka till.
Mina fina trotjänare och verksamhetshästar ska nu få pension och finns därför också till salu.
In kommer det nya förmågor som kommer att jobba på kurser , läger mm.
Min dotter Julia har varit och tävlat igen med sin fina Mori från Kilängen, den här gången var det i Avesta på ridhuskampen. Kurser och ridläger fylls på och kika gärna på tävlingskursen 8-9 mars där vi går igenom alla nyheter för tävlingssäsongen.
26 januari
Nu har årets domarseminarium varit på Strömsholm och jag kombinerade seminariet med att även leverera en av mina försäljningshästar till sin nya ägare. Stort Grattis till familjen Anesätter i Värmland som köpte fantastiska Freja från Annelund e: Prins från Wreta. Domarseminariet var mycket interessant och from 1 april så dömer vi domare efter ny domarhandledning. Det är mycket nytt men också väldigt bra för både domare , ryttare och framförallt för våra hästar. Vikt läggs nu mycket på ryttarens inverkningar på hästen och det gynnar god ridning och välmående för våra hästar och det tycker jag är bra!! Jag kommer i mars hålla kurs här hemma på gården och den kursen blir inriktning tävling. Det går att vara med på båda dagarna eller så delar man upp det. Lördag 8 mars är det ridning och tävlingsupplägg, söndag 9 mars går vi igenom allt nytt inför säsong 2014. Mer info kommer på hemsidan under kurser!
Mycket händer här på gården, saluhästar kommer och åker och jag har som mål att rusta upp stall och gård så därför säljer jag nu en hel del av mina egna uppfödningar så passa på om du söker något i toppklass!!!
3 jan
Gott nytt år och hoppas 2014 blir ett fantastiskt år!! Jag har landat efter ett hetiskt år med flytt tillbaka till mina hemtrakter, hittat min drömgård och även min livs kärlek så livet känns mycket bra ! Hästarna är fina och träningen med hjälp av min medarbetare Rebecca Steiner går mycket fint. Jag kommer nu att sälja en hel del fina ridhästar för att göra plats för nya förmågor. Så letar du något speciellt .... slå mig en signal. Första träningshästen för året kommer imorgon och träningshästar och försäljningshästar är välkomna. Jag tar in ett begränsat antal då jag vill ha kvalitet före kvantitet. Kurser och läger blir det hela 2014 så varmt välkommen att boka för platserna börjar fyllas på...
4 dec
Tiden flyger fram och 1 advent har passerat , ridturer är i full gång och dessa pågår hela december med glögg och hembakat julfika i vårat nyrenoverade fikarum! Invigningen av ridsportbutiken var lyckad och tack till alla som kom och fikade och shoppade. I februari dra kurserna igång igen och läs gärna mer under kurs sidan. God Advent och ta det lugnt i julstressen!
14 November
Härliga dagar i stallet nu när det börjar frysa på och bli hårt i backen. Vi jobbar på och förbättrar stall och hus mm. Fikarummet är nu färdigt och vi inreder för fullt! På bilden är min systers nya häst Erpur som nu rids in.
Vi har fortfarande fina hästar till salu bla ett fint ungsto efter mitt fina 1:a klass sto Nanna och Hrannar. Mer info finns på salusidan....
7 November

Tiden flyger fram och jag opch alla mina hästar stortrivs på Åsbogården!! Jag har alltid fina hästar till salu och många har hittat nya ägare nu under hösten. Min fina hingst Isak från Frötuna Gård har flyttat till Surahammar. En mycket lovande hingst efter Isar fra Keldudal . Stort lycka till!! Fina Litli-Madur som jobbat i ridskolan har hittat ett nytt hem i Sundsvall. Fina 3-åringen Aragon som ridits in under hösten har flyttat till Emma i Gårdskär! Stort lycka till med fina hästar!!! Fikarummet har byggts om av superskicklige snickaren  Jesper och står i dagarna klart . Stort tack till mina vänner Kristin och Jesper !!! Vi rustar och ändrar lite överallt och vet att detta blir ett toppenställe.  1 december öppnar jag Anna´s Ridsport och har samtidigt öppet hus på gården med julfika och saluhästar !! Varmt Välkomna!!

30 September
Fina saluhästar kommer in och vackra Vinda frá Bakka har åkt till sin nya ägare Jenny i Umeå! Stort grattis och lycka till med en mycket fin häst. 3 åringarnas träning går framåt och det finns fina hästar till salu för den som vill ta över och fortsätta utbildning. Vi har även äldre hästar hemma till salu så välkommen att kontakta för mer info. Turridningen går att boka och f rom 1 december startar glöggritterna , 1 timme ridning med glögg och pepparkakor och julgodis finns då i fikarummet i stallet när man kommer tillbaka.
Ombyggnation pågår i stallet då fikarummet ska bli större.

4 september

I helgen var Godi och jag och tävlade Klubbmästerskapet på Gydas hösttävling. Julia tävlade med sin Mori och gjorde 2 mycket fina visningar. Godi och jag är i gång nu och kommer satsa till nästa års säsong! Vi tog hem klubbmästartiteln 2013 i öppen klass och det är fantastiskt att ha möjligheten att äga och rida denna hingst!
23 augusti
Härligt med hösten som kommit med stormsteg! Hästarna trivs och en del har redan börjat sätta vinterpäls! Har sålt min fina Safir till fam Westerlund, stort grattis och lycka till med ännu en superhäst efter Godi! Vackra Audur är också såld och flyttar till Uppsala! Stort Lycka till!!
Privatlektioner och kurser fylls på ! Välkommen att boka in dig på någon av höstens kurser! Nyhet på kurserna blir ekipageanalys , där jag lägger upp ett individuellt träningsschema för ekipaget. Obs! Se även erbjudandet om träning/inridning under träning av häst! Många fina saluhästar och fler på ingång! Varmt välkomna!!
7 augusti

Nyhet på Åsbogården!!
Ridlektion på äkta Frieserhäst!!
Prova den mäktiga känslan att rida frieserhäst.
600:- för 45 min lektion.

Perfekt present ,julklapp etc.
Viss ridvana önskvärt . Ring Anna 070-2866392 för bokning av lektion.

31 juli 
Flotta Isak från Frötuna Gård är till salu! Flott hingst född 2011 , musblack e: Isar frá Keldudal. Isak har 115 i blup och kan redan i år få betäckningstillstånd. Fantasiskt lovande rid/tävlingshäst/hingst
Läs mer om Isak på salusidan....
11 juni
Turridning är igång ute på Åsbo och ridvägarna är fantastiska . Det finns 2 olika turer att välja på : 1 timme kostar 400:- inkl fika 2 tim kostar 500:- inkl fika
Kursen 30 juni finns det några platser kvar på så skynda dig att anmäl dig.
Inom kort öppnar jag ridsportsbutiken på Åsbogården. Den kommer heta Anna´s Ridsport och där ska det mesta finnas för islandshäst och ryttare. Varmt välkomna!!
27/5
Har haft en mycket trevlig helg på Gyda banan i Sandviken och dömt Gydas vårtävling. Många fina hästar och duktiga ryttare! Hästen som fastnade på näthinnan var Vaena från Boänge 6 år u: Snerra från Boänge och e: Godi . Ett fantastiskt sto ! Så roligt att se Godi´s avkommor på banorna. Godi betäcker hemma på Åsbogården i Gävle hela säsongen. Pris: 10 000:-+ moms. Varmt Välkommen!!
22/5
Hämtat hem shettisarna Pegasus och Dacapo och lilla Tata som är Julias 2-åriga islandssto e: Hrannar och u: Halastjarna.

Turridning 1 1/2 tim med fika  400:-

Minst 2 pers , Max 8 pers

Bokning via mail eller telefon.

Välkommen!!! 

Ridlektioner Privat.

Torsdagar från kl 16.

Bokning via mail eller telefon.

Gigja från Frötuna Gård 5 år

e: Godi frá Audsholtshjaleigu

Dagskurs 12 maj - inriktning Tävling

Träning av programridning och genomgång med fipo mm.

Ta med egen häst eller låna .

Anmälan till Anna.

Många fina hästar till salu på Åsbogården !! Varmt välkommen!!
Nu startar ridskolan i Åsbo

2 april är det premiär för ridskolan ute i Åsbo. Tisdagar och torsdagar klockan 18 och 19 finns det grupper. Ridskolan vänder sig till dig oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Att rida islandshäst ger en fantastisk upplevelse. 

Anmäl dig till:

Anna Åhsberg, aeahsberg@hotmail.com

 070-286 63 92

Anna Åhsberg -   aeahsberg@hotmail.com  - 070-286 63 92

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.
Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.
Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.
Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam